BİTLİS / TATVAN - Tatvan Sarıkum Köyü Ortaokulu

Tatvan Sarıkum Köyü Ortaokulu

Sarıkum Köyü Tatvan / BİTLİS
Vizyon
Türk kültürüyle büyümüş bireyler olarak, öz benliğimizi kabul ederek korumak, Atatürk milliyetçiliğini yaşatmak, cesur, modern, laik, hoşgörülü; demokrasinin, insan haklarının ve Atatürk İlke ve İnkılâplarının savunucusu olan bireylerin hayata bakış açısını genişletmek, öğretmen, öğrenci ve veliyi ortak paydada buluşturup bütünler oluşturmak Zihinlerde ve davranışlarda yenilenmeyi yükümlülük kabul eden, çevreye duyarlı, erdemli, millet sevgisi gibi bir kaynaktan ilham almış, verilen bilginin ötesini talep eden, araştıran, tartışan, sorgulayan, başarıyı tesadüfe bırakmayan, güçlü bir toplum için çalışan bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Ulaşım
OKULUMUZ DUBLE YOL ÜZERİNDE OLUP ÖĞRETMENLER GÜNLÜK SERVİS İLE GİDİP GELMEKTEDİR. AYRICA TATVAN MERKEZDEN AHLAT MİNİBÜSLERİ GEÇMEKTEDİR.
SARIKUM KÖYÜ
TATVAN MERKEZİNE 22 KM UZAKLIKTADIR.
İl düzeyinde satranç derecesi, İl düzeyinde çeşitli branş başarıları.